El retoc al pas de vianants alçat de la carretera d’Engolasters continua sense convèncer els veïns

El comú admet que hi va haver un error de càlcul respecte l’angle d’entrada i de sortida de la plataforma asfàltica que s’ha construït per aconseguir que els vehicles disminueixin la velocitat

https://www.youtube.com/embed/Nr_JSLwt5LE

El pas de vianants alçat a l’inici de la carretera d’Engolasters tocant a la carretera general s’ha retocat respecte del que semblava que havia de ser aquest dimecres. Però no obstant això, els veïns continuen majoritàriament sense estar conformes amb la iniciativa comunal. D’entrada perquè veuen el pas encara massa alt però, sobretot, consideren, que construir aquesta mena de plataforma asfàltica en un sol punt no creuen que tingui l’efecte que buscaven, que és que els vehicles redueixin la velocitat en la carretera.

Els operaris del comú d’Escaldes han procedit aquest dijous a rebaixar la inclinació que s’havia donat al pas. Com ha admès el comú escaldenc, hi va haver un “error de càlcul en l’angle d’entrada i sortida al pas elevat i ja està solucionat”. Ara s’acabarà d’adobar el punt tal i com estava previst i, d’entrada, no hi ha la previsió de fer res més. La solució donada pel comú ha generat un gran debat entre els veïns de la zona, molts dels quals es van posar les mans al cap quan van veure l’altura que s’havia donat al pas. Temien fins i tot pels seus vehicles.

Un vehicle tot-terreny passant pel controvertit pas encara en obres.

Relacionat

Els veïns de la carretera d’Engolasters treuen foc pels queixals amb el nou pas de vianants alçat

La reducció de la inclinació ha estat ben rebuda. Però consideren que no n’hi ha prou. De fet, entenen que això no soluciona el problema de velocitat que hi ha per la zona i anant cap a la Plana, on fins i tot es fan curses de vehicles. Els veïns havien demanat un altre tipus de mesura. Per això esperen algun tipus de resposta per part del comú. I que els exposi quin pla té per donar resposta als seus neguits i peticions.

Comentaris

Trending