Retiren els palets de panots del carrer Prat de la Creu després de les queixes veïnals

El futur paviment d’una de les voravies del cèntric vial es diposita ara al carrer Pompeu Fabra d’Andorra la Vella

Un operari dipositant els palets al carrer Pompeu Fabra.
Un operari dipositant els palets al carrer Pompeu Fabra. Toni Solanelles

Les queixes veïnals i de comerciants del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella han portat finalment el comú de la capital a demanar a FEDA i a l’adjudicatari de les obres de connexió de la xarxa de calor i d’embelliment del cèntric vial que retirin els palets de panots que durant uns dies han estat dipositats a la voravia esquerra en sentit Espanya, on no s’està actuant. I aquest matí s’estava treballant en la retirada dels palets en qüestió.

Tot el material que ha de constituir el futur paviment de la voravia que està sotmesa al treball de reforma es trasllada al carrer Pompeu Fabra, un vial perpendicular a Prat de la Creu i on hi ha l’accés a l’aparcament conegut fins ara com a Parc Central 2. Justament, els palets es dipositen en el cantó que està habilitat per a places d’estacionament blau en cordó. I que mentre calgui tenir-hi el material de construcció estaran deshabilitades.

PALETS DE PANOTS AL BELL MIG DE LA VORAVIA.

Relacionat

Veïns i comerciants de Prat de la Creu ja maleeixen les obres i els panots repartits pel carrer

Els paquets amb els panots tapaven alguns aparadors, dificultaven l’accés a alguns -pocs en aquest tram- edificis o establiments i, sobretot, feien un efecte crida perquè al costat dels munts de panots hi estacionessin motocicletes o, fins i tot, alguns gossos hi orinessin. La retirada dels palets ha evidenciat la brutícia que en pocs dies s’ha originat a la zona. Operaris comunals s’encarregaran de netejar-ho quan s’escaigui.

Comentaris (2)

Trending