Veïns i comerciants de Prat de la Creu ja maleeixen les obres i els panots repartits pel carrer

(AMB VÍDEO) El muntatge de les instal·lacions que han d’acollir el Cirque du Soleil a l’aparcament de Prada Casadet han obligat a buidar-lo i el material de la reforma del cèntric vial s’ha disposat tapant aparadors i accessos a edificis i establiments

PALETS DE PANOTS AL BELL MIG DE LA VORAVIA.
PALETS DE PANOTS AL BELL MIG DE LA VORAVIA.

Veïns i comerciants del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella comencen a estar d’allò més enutjats amb les obres que es fan al vial des de fa temps i que encara trigaran a enllestir-se. Consideren incomprensible que el segon o tercer carrer més important de la parròquia i també un nus de comunicació i mobilitat molt important per al conjunt del país presenti l’estat que presenta. Ara mateix, asseguren, resulta un perill.

Al fet d’haver de suportar les obres en sí, s’hi han afegit els darrers dies altres circumstàncies que han fet maleir els treballs per part de molts dels veïns i sobretot botiguers o empresaris de la zona. Els decibels sonors no pas gaire agradables que desprenen les obres durant hores són un maldecap. Però això ara encara s’ha vist agreujat pel fet que els panots que han de substituir l’actual voravia, que han de contribuir a l’embelliment del carrer, s’hagin dipositat a la vorera contraposada a aquella a la qual s’està actuant.

En efecte, el muntatge de les instal·lacions que han d’acollir el Cirque du Soleil a l’aparcament de Prada Casadet durant el mes de juliol han obligat a buidar-lo i el material de la reforma del cèntric vial, que estava allà mig emmagatzemat, s’ha disposat tapant aparadors i accessos a edificis i establiments. Això oculta negocis i, creuen els botiguers, dóna una molt mala imatge a nivell turístic.

A més, aquests darrers dies, quan els palets de panots han estat ja tots ubicats al llarg del carrer, s’han adonat que fan una mena d’efecte crida entre motoristes, que estacionen els seus vehicles de dues rodes entre les pilones de material, o propietaris de gossos, que veuen com les seves mascotes, més del que ho feien fins ara, miccionen al bell mig de la voravia com si res.

Comentaris (9)

Trending