La renovació de la pista de futbol del Prat Gran a la Massana costarà 50.000 euros

Els treballs se centraran a canviar algun dels elements, com les porteries, i les obres duraran quatre setmanes

Una imatge del parc del Prat Gran.
Una imatge del parc del Prat Gran. Comú de La Massana

El Prat Gran és un dels punts més concorreguts pels nens de la Massana. El parc té tant d’ús, que la pista de futbol estava força deteriorada. Per aquest motiu, el comú va decidir, fa dos mesos, convocar un concurs per tal de renovar alguns dels elements. Aquest dimecres s’ha publicat al BOPA l’adjudicació dels treballs, que duraran quatre setmanes, i tindran un cost de 50.000 euros aproximadament.

Les tasques que es duran a terme al parc del Prat Gran se centraran en la renovació de les porteries, força malmeses a causa de la utilització continua per part dels infants. Així mateix, també s’ha de canviar la tanca perimetral, que s’ha de substituir per una de nova. Es tracta, tal com va explicar la corporació quan es va convocar el concurs, de tenir les instal·lacions amb la màxima seguretat per als nens i nenes, i assegurar les millors condicions per al temps d’esbarjo.

En total, segons s’ha publicat al BOPA, s’hi destinaran 49.999,95 euros per tal de fer aquestes tasques de renovació dels diferents elements. Els treballs els portarà a terme l’empresa Multiserveis Co-Príncep, que comptarà amb quatre setmanes per fer-ho. Per tant, el parc hauria d’estar enllestit, aproximadament, al mes de juny, i preparat per a l’arribada de les vacances d’estiu.  

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending