Queixes veïnals per l’estat de la vorera a l’alçada de l’edifici afectat per les esquerdes

Els afectats mostren com les fissures no només es troben a l’alçada del número 28 de l'avinguda Santa Coloma, sinó també als blocs adjacents amb algunes rajoles partides per la meitat i d’altres aixecades

https://www.youtube.com/watch?v=k--6GBRh8Go

Els veïns de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella continuen preocupats no només per les esquerdes que estan a l’edifici sinó per les que hi ha a la vorera. L’estat de les rajoles deixa molt a desitjar amb fissures i algunes, fins i tot estan aixecades. Tot plegat, creuen que és derivat de les obres de construcció que s’estan duent a l’antic aparcament Giberga.

La preocupació entre els veïns de l’edifici afectat per les escletxes va en augment. Malgrat els tècnics assenyalin que no hi ha hagut nous moviments que facin perillar l’estructura de l’edifici, el cert és que les esquerdes no només estan presents en alguns dels pisos, sobretot al primer replà, sinó que també són ben visibles a la vorera.

Algunes estan aixecades, d’altres es veu com estan partides per la meitat o en alguns punts es veu la separació entre unes i altres. Això no només passa a l’edifici afectat, és a dir, al número 28 de l’avinguda Santa Coloma, sinó que en els blocs adjacents també presenten aquests desperfectes.

Esquerdes a la vorera de l'avinguda Santa Coloma
Esquerdes a la vorera de l'avinguda Santa Coloma

Els veïns continuen pensant que tot ve derivat de les obres de construcció que s’estan duent a terme a l’antic aparcament Giberga. De fet, el passat dissabte un operari reparava una rajola que s’havia aixecat, just al costat on s’està aixecant el nou edifici. Un malestar que va en augment i que no només pot posar en perill la seva seguretat sinó també la dels vianants.

Comentaris (3)

Trending