PS+Independents d’Encamp pregunta per l’estudi sobre la graella salarial comunal

Els consellers socialdemòcrates recorden que l’encàrrec es va efectuar fa 10 mesos i consideren que és un termini "exagerat"

Els consellers socialdemòcrates al comú dEncamp,  David Rios i Enric Riba.
Els consellers socialdemòcrates al comú dEncamp, David Rios i Enric Riba. PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, han entrat una pregunta per conèixer l’estat de l’estudi sobre la graella salarial dels treballadors del comú. La qüestió es dirigeix a la cònsol major, que l’haurà de respondre durant la sessió del consell de comú prevista per a aquest dijous.

Concretament, els membres de PS+Independents d’Encamp volen conèixer en quin estat d’avançament es troba la refecció de la graella salarial i quan es pensa que podria ser operacional. L’estudi es va encarregar vist que molts concursos per cobrir places vacants que hi havia al’administració comunal quedaven deserts pel desajust que hi ha dels salaris en relació al sectorprivat. En contrapartida, els consellers socialdemòcrates recorden que després es van repartint Complements per Responsabilitat Adquirida (CRA).

Els socialdemòcrates han recordat que es va adjudicar l’estudi fa uns 10 mesos, al juny del 2021, per un import que rondava els 9.000 euros. En aquest sentit, PS+Independents considera que 10 mesos és un termini “exagerat” per realitzar aquesta tasca.

Etiquetes

Comentaris

Trending