Les proves de l’enllumenat públic a la Massana generen sorpresa entre els ciutadans

El fet que molts fanals hagin estat encesos durant bona part del dia ha sobtat a alguns veïns, especialment en l’actual context de crisi de l’energia

Un grup de fanals encesos aquesta tarda a un carrer de la Massana.
Un grup de fanals encesos aquesta tarda a un carrer de la Massana.

L’escena ha generat certa sorpresa entre alguns veïns de la Massana. A ple sol, de dia, l’enllumenat públic està encès a bona part de la parròquia. Des del comú s’ha explicat que el motiu és que s’estan fent proves de les diferents instal·lacions i que aquestes no es poden fer de nit.

No es pot negar que la sensibilitat sobre el consum d’energia està a l’ordre del dia. Malauradament, així ho obliga l’actual crisi de preus. Per això, són diversos els ciutadans de la Massana als quals ha sobtat l’escena que es podia veure aquesta tarda a molts carrers: fanals i fanals en marxa.

Així ho han fet saber a Altaveu. Des d’aquest mitjà, s’ha demanat al comú i fonts de la corporació han deixat clar que no es tracta pas de cap avaria. Els llums estan encesos perquè els tècnics del departament corresponent estan fent proves per comprovar que tota la instal·lació funciona de forma correcta.

WhatsApp Image 2022 08 29 at 15.53.57

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending