Prova pilot del comú d’Ordino per canviar el sentit de circulació a diversos carrers

Afectarà els de l'Anglada, la Clota Verda i el Condalet i la iniciativa està motivada per la recepció provisional de la part de la corporació de la unitat d'actuació 21 que implica l'obertura de dos nous vials

Els canvis han estat movitats per la recepció per part del comú de la unitat d'actuació 21.
Els canvis han estat movitats per la recepció per part del comú de la unitat d'actuació 21.

El comú d’Ordino informa de l’inici d’una prova pilot per canviar el sentit de la circulació als carrers de la Clota Verda, de l’Anglada i del Condalet. Aquesta iniciativa està motivada per la recepció provisional de la part del comú de la unitat d’actuació UA-21 que implica l’obertura de dos nous vials que connecten el carrer de la Clota Verda i el carrer del Condalet amb la carretera del Coll d’Ordino(C.S.340).

Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar la circulació, l’estacionament i la seguretat dels residents en aquestes àrees específiques. A partir del dilluns 18 de setembre, es posarà en marxa una nova configuració detrànsit a les zones.

Les principals característiques del canvi són les següents: sentit únic del carrer de la Clota Verda fins a la connexió del nou vial (sentit pujada). Obertura del nou vial que connecta amb la carretera del Coll d’Ordino (C.S.340) en sentit únic. Zones d‘estacionament a la part baixa del carrer de la Clota Verda i al nou vial. Connexió del carrer del Condalet amb la carretera del Coll d’Ordino (C.S.340) Sentit únic del carrer del Condalet. Sentit únic del carrer de l’Anglada.

El servei de Circulació supervisarà el funcionament dels canvis a les zones afectades durant el període de la prova pilot. El comú d’Ordino vol agrair a tots els residents de la zona la seva col·laboració i comprensió durant aquesta fase de la prova pilot. Es demana als ciutadans que estiguin atents a les indicacions i a la senyalització instal·lada.

Etiquetes

Comentaris

Trending