Projecten una promoció residencial al terreny ocupat per l’aparcament de Sant Miquel a Encamp

La iniciativa immobiliària es destinaria a la venda, aniria destinada a un públic de classe mitjana i s’espera poder iniciar les obres durant l’any vinent

La zona on es vol construir la nova promoció immobiliària.
La zona on es vol construir la nova promoció immobiliària.

Encamp està sent un dels punts del país pels quals més està apostant el sector immobiliari per fer noves promocions d’habitatge, tant de lloguer com de venda. Un bon exemple és el projecte que es comença a embastar al centre del poble, just al davant del Complex Esportiu. Al terreny on actualment s’ubica l’aparcament de Sant Miquel s’impulsarà un edifici residencial.

La promoció se suma a d’altres que ja s’han presentat al comú els darrers temps. Moltes d’elles aposten per aprofitar la reducció en la cessió econòmica que va aprovar el comú si els immobles es destinaven a pisos de lloguer. No és aquest, però, el cas. La idea, sí, és fer una promoció residencial, però les fonts consultades per Altaveu han explicat que serien habitatges destinats a la venda. Això sí, no pas de luxe sinó amb un públic objectiu de classe mitjana.

El nou edifici se situarà al centre del poble, donant per un costat a l’avinguda Joan Martí i per l’altre al tram del riu Valira d’Orient que passa per davant del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Una zona que, de fet, ha de viure una important transformació urbanística. Just al davant de la parcel·la escollida per a la nova promoció immobiliària s’ha de construir un nou centre comercial, un segon River.

Per ara, el projecte ja s’hauria presentat davant el comú. Això suposarà, tot s’ha de dir, que es perdrà un dels aparcaments més importants de la zona, el de Sant Miquel. Ara, la corporació ha de tirar endavant els diferents tràmits per autoritzar-ne la construcció.

Segons les fonts consultades, s’espera que aquest procés s’allargui encara uns mesos. La previsió és que les obres es puguin iniciar l’any vinent i no finalitzin fins a ben entrar el 2024.

Comentaris (8)

Trending