El projecte Caldes rep 21 propostes per revitalitzar la part alta d'Escaldes-Engordany

Cap a principis del mes de març es coneixeran quines són les tres iniciatives guanyadores

LA CÒNSOL MAJOR D'ESCALDES-ENGORDANY, ROSA GILI I LA RESPONSABLE DEL PROJECTE, MONTSE MARTELL
LA CÒNSOL MAJOR D'ESCALDES-ENGORDANY, ROSA GILI I LA RESPONSABLE DEL PROJECTE, MONTSE MARTELL CRISTIAN CORTÉS

El comú d'Escaldes-Engordany ha rebut 21 propostes per al Projecte Caldes. El termini acabava aquest dilluns i l'obertura dels sobres es durà a terme aquest dijous. Els guanyadors i els finalistes es coneixeran després de la revisió de les propostes per part d'un jurat format per catorze components. AIxò serà a principis del mes de març.

El projecte Caldes neix amb l'objectiu de potenciar tres recorreguts de la parta alta de la parròquia d'Escaldes-Engordany: el que va de Santa Anna, passant pel pont d'Engordany, el roc del Metge, la placeta del Madriu, el pont de la Tosca i el safareig del barri; un segon entre Santa Anna, el carrer d'Engordany, la Peletera i fins la placeta Engordany, i un tercer entre el parc de la Mola, el passeig del riu i Santa Anna.

Es vol posar en relleu l'element de l'aigua ja que aquest territori és un mapa dibuixat per aquest element. Des del comú s'ha destacat que el projecte neix per revitalitzar" un"territori que ha quedat a l'ombra" del desenvolupament comercial de Vivand i Caldea i potenciar la seva identitat comercial i turística. Hi haurà premis per als tres projectes guanyadors de 7.900, 3.900 i 1.900 euros, respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending