Presentació telemàtica a la ciutadania del projecte Caldes

El comú celebrarà aquest dimecres (19.00 h.) un acte via Zoom per desgranar els detalls de la iniciativa que vol revitalitzar la part alta d’Escaldes i, a més, recollir idees i propostes dels participants

Comentaris

El logotip del projecte Caldes.
El logotip del projecte Caldes.

El comú d’Escaldes-Engordany celebrarà aquest dimarts a la tarda la presentació a la ciutadania Caldes del projecte Caldes, l’estrella del seu eix d’actuació pels propers anys i que té l’objectiu de revitalitzar tota la part alta de la parròquia. No es farà, però, de forma presencial, sinó a través de l’aplicació Zoom, per evitar el risc de contagi amb el coronavirus. Fons de la corporació han explicat que un dels objectius és no només explicar la iniciativa sinó començar ja a recollir opinions i propostes a l’hora de tirar-la endavant.

El projecte Caldes és un dels punts forts de l’acció de govern que vol dur a terme l’equip comunal que encapçala Rosa Gili. L’objectiu és revitalitzar la part alta del poble, amb circuits de passejada, espectacles itinerants o mercats, entre altres idees. Des de la corporació s’ha deixat clar que es vol que la ciutadania pugui aportar idees i propostes per a la iniciativa.

I aquesta és la principal idea de l’acte de presentació pública que es farà aquest vespre, a partir de les set. No serà físic, això sí, ja que la situació sanitària ho desaconsella. Per això, s’ha optat per fer-la de forma telemàtica.

Es farà via l’aplicació Zoom. Els interessats a participar hauran d’unir a l’enllaç que s’ha compartit via xarxes socials. En el missatge es deixa clar que és un acte públic i obert.

Etiquetes

Comentaris

Trending