La plaça de les Fontetes esdevé el Bosc dels Menairons per ambientar el Nadal massanenc

La tradicional encesa de llums es transforma amb una mena de joc que repartirà 7.500 euros en premis gràcies a la col·laboració dels establiments de la parròquia

Un arbre il·luminat a la plaça de les Fontetes.
Un arbre il·luminat a la plaça de les Fontetes. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

La plaça de les Fontetes de la Massana es converteix per uns dies, algunes setmanes, en el Bosc dels Menairons, un nou atractiu per ambientar el Nadal a la parròquia. Com en altres punts del país, la tradicional encesa de llums ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques de la parròquia. El Bosc dels Menairons esdevé una mena de joc que repartirà 7.500 euros en premis gràcies a la col·laboració dels establiments massanencs.

La inauguració del bosc i l’encesa de la il·luminació nadalenca ha estat un acte participatiu. Les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, han comptat amb la col·laboració dels infants de l’Esplai, els joves del Punt 400 i també la gent gran de la Massana. Des d’avui, s’ha dit ja, la plaça de les Fontetes es converteix en el Bosc dels Menairons, “un lloc encantat on hi passaran coses fantàstiques, des de concerts a tallers, contacontes o un concurs de karaoke, que serà molt divertit i que ja compta amb alguns inscrits”, com ha anunciat la cònsol major.

Després de l’encesa de llums, s’ha fet una xocolatada popular, mentre els Manu&The Vodka’s estrenaven l’escenari del Bosc dels Menairons, on no hi poden faltar les falgueres, les plantes d’on neixen aquests éssers diminuts. Per tota la plaça hi ha uns arbres màgics, on tothom hi pot pujar i fer-s’hi fotos. Tota l’escenografia està concebuda amb llums i materials per crear un escenari idíl·lic.

Uns menairons de fusta decoren les Fontetes. Ara bé, els deu menairons encantats que han baixat des del camí de les Pedres Blanques s’han amagat per tota la Massana i només es poden trobar a través d’una aplicació web. La cònsol major ha anunciat al seu discurs que avui mateix, a la plaça de les Fontetes, s’hi troba el Cauba, el menairó cuiner. A través de l’aplicació es pot descobrir els possibles llocs on s’amaguen els menairons. Cada dia estaran a llocs diferents. Els guanyadors seran els qui siguin capaços de trobar-ne més.

Hi ha molts premis i, a més, són molt atractius, gràcies a la participació dels establiments de la parròquia. El primer premi consisteix en vals de carburant, un cap de setmana a un hotel d’Erts, dos forfets de dia, material de muntanya, lloguer d’esquís i botes, material de jardineria i una cistella de Nadal. El lot està valorat en 2.500 euros. El segon i tercer premi estan valorats en 2.000 i 1.500 euros. En total són més de quaranta obsequis, valorats en 7.500 euros.

Comentaris

Trending