Pares Noels sobre dues rodes

Una comitiva de motoristes vestits com Santa Claus i els seus rens i elfs han provocat la sorpresa dels visitants al centre d’Andorra la Vella, una activitat emmarcada en el Poble de Nadal

https://youtu.be/JYh4NvHvrDM

Els visitants i residents que passejaven aquesta tarda pel centre d’Andorra la Vella s’han vist sorpresos per una peculiar imatge. Un bon grapat de motoristes que circulaven pels carrers de la capital amb una indumentària ben nadalenca. La del Pare Noel, els seus elfs i, fins i tot, els rens. Ha estat una de les activitats engegades en el marc del Poblet de Nadal.

L’ambient de festes no s’ha centrat aquest dissabte únicament al poble, ubicat a la plaça del Poble. Entre les activitats previstes hi havia la curiosa comitiva que ha deixat astorats bona part dels nombrosos turistes -i també de la gent del país- que aprofitaven la tarda a l’eix comercial.

I és que els Pares Noels, rens i elfs motoritzats no es pot dir pas que fossin discrets. Al contrari, han deixat clar que la seva intenció era deixar-se veure. Han circulat una bona estona per la capital fent soroll ja fos amb el motor dels seus vehicles o amb els clàxons.

Una escena que ha recordat tothom que queden ben pocs dies per Nadal. Ara bé, que ningú es posi nerviós. Llavors, Santa Claus tornarà al format tradicional i es mourà, amb els seus rens, de forma més silenciosa.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending