Ordino i la Cortinada sofreixen notablement l’impacte del fort vent que ha bufat les darreres hores

La terrassa d’un conegut establiment del nucli ordinenc ha patit importants danys i també han caigut alguns arbres en espais públics sense que s’hagin de lamentar afectacions personals

La terrassa malmesa pel vent.
La terrassa malmesa pel vent.

La parròquia d’Ordino és de les que més ha patit les conseqüències del fort vent que ha estat bufant les darreres hores, i que encara de tant en tant es deixa notar aquest matí de dimarts. Diversos arbres -que es tinguin controlats- han caigut en zones urbanes, en espais públics, i la terrassa d’un conegut establiment de la Cortinada ha sofert importants danys a causa de la ventada que bufa des de la tarda-vespre d’aquest dilluns.

Segons que han informat fonts del servei de circulació d’Ordino, sortosament la caiguda dels arbres no ha comportat cap dany personal i tampoc va tenir afectacions personals el trencament dels vidres protectors de la terrassa del restaurant de la Cortinada. El fet que s’estavellessin les vidrieres de la terrassa va comportar, també, que es desmuntés gran part dels elements de fusteria, que han hagut de ser precintats pels agents de circulació per evitar mals majors.

La ventada es deixa notar a les crestes.

Relacionat

El vent arriba a 180 km/h a Envalira, provoca problemes a les pistes i tomba un arbre a Anyós

La ventada és o ha estat puntualment molt forta. Al cap del Port es va deixar notar igual com al Pas de la Casa, on alguns esquiadors a darrera hora de la tarda van patir de valent i van necessitar ajuda de responsables de l’estació per poder tornar a lloc. També hi va haver algun petit ensurt a la zona del Clot d’Emprivat, a Escaldes, on algun element d’una de les torres en construcció hauria caigut damunt d’un vehicle. I a Anyós la caiguda d’un arbre va obligar a tallar la circulació durant una estona.

Comentaris (1)

Trending