Ordino combina esports i tallers creatius per a les vacances d’estiu

A les diferents activitats del Punt d’Informació Juvenil s’hi podran inscriure els nascuts a partir del 2010

Una de les activitats que es farà serà waterpolo
Una de les activitats que es farà serà waterpolo

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Ordino ha programat una àmplia oferta d’activitats per als mesos de juliol i agost. Els joves de la parròquia, a partir dels onze anys, trobaran un programa molt variat que combina els esports amb els tallers creatius i les excursions. Els torns, que seran durant les vacances escolars, s’organitzen per setmanes amb places limitades a deu inscrits i un preu de 55 euros.

En tots els torns de les activitats d’estiu d’Ordino es combinaran les diferents disciplines esportives amb tallers creatius i sortides a la natura. Moltes d’elles es comparteixen amb el Punt 400 de la Massana, oferint un servei conjunt a les valls del Nord. Esquaix, waterpolo, escalada, pàdel, golf, boxa, voleibol i rugbi són els esports escollits, que ocuparan un o dos dies a la setmana. De forma més lúdica, s’anirà a la piscina, es jugarà a les bitlles, es cantarà al karaoke i participaran en gimcanes.

Pel que fa a l’aventura i les activitats a l’aire lliure,s’ha programat un dia de ràfting a la Seu d’Urgell; una jornada d’activitats Vallnord a Pal-Arinsal; una sortida a la Cerdanya francesa per anar al Water Jump Parc d’Er; visita a Naturland i a Caldea. Dues visites culturals, la ruta ‘L’aigua a Andorra’ i ‘Els secrets d’Andorra la vella’ i les excursions a la natura: Roc de la Cauba, cascades de Segudet i Cortals d’Encamp. També es visitarà el 360° Extrem i el Zero Latency. La cuina i la gastronomia estaran presents amb dos tallers, un per aprendre a fer-se el dinar i un altre taller de pizzes, a més de la visita a la fàbrica i botiga de xocolata de la Massana, Xocland. Pel que fa als tallers creatius, es faran un de dibuix expressiu i un altre de còmic, un d’hama i un taller d’iniciació al món casteller i al circ.

Etiquetes

Comentaris

Trending