Oques Grasses, un dels concerts estrella de la festa major d’Andorra la Vella

El comú pagarà uns 43.000 euros per l’actuació del grup osonenc, que tindrà lloc el 6 d’agost

Oques Grasses, durant una actuació.
Oques Grasses, durant una actuació.

L’actuació del grup català Oques Grasses serà un dels actes centrals de la Festa Major d’Andorra la Vella, prevista per inicis d’agost. La banda actuarà el dissabte 6, en un dels concerts que es preveuen per celebrar la recuperació de la normalitat a la capital. Per al comú, portar els osonencs suposarà una despesa propera als 43.000 euros.

La Festa Major de la capital -i de fet totes les del país- recuperaran enguany el format previ a la pandèmia. Es podran celebrar, tres anys després, sense restriccions sanitàries. I entre els actes més esperats hi ha els concerts. A Andorra la Vella ja se’n coneix un dels que apunten a moment estrella: la presència d’Oques Grasses.

El grup osonenc, creat el 2010 i que just l’any passat va publicar un nou disc –‘A tope amb la vida’-, actuarà a la capital el 6 d’agost. Allà oferiran una bona mostra del seu estil variat, amb barreja de gèneres com el pop o el reggae i amb lletres en molts casos desenfades amb títols com ‘Sexi’ o ‘Cul’.

L’actuació suposarà, segons es desprèn de l’edicte publicat al BOPA una despesa per al comú de 42.550 euros. La contractació es fa a través de l’empresa Gatzara Espectacles.

Oques Grasses acumula ja una trajectòria de 12 anys sobre els escenaris. Fins ara, ha publicat un total de cinc àlbums, el darrer l’any passat. També han col·laborat habitualment amb altres formacions, com ara amb Stay Homas amb ‘The Bright Side’. Entre les cançons més populars, tenen títols com ‘La gent que estimo’, ‘Elefants’ o ‘In the night’.

Comentaris

Trending