Objectiu Comú respecta la renúncia de Francesc Camp com a resultat d’una “reflexió”

La formació que ocupa la minoria al comú de Canillo afirma que “hauria agraït la deferència” que el cònsol els hagués fet “partícips” de la seva “decisió personal”

Una vista del plenari de Canillo amb els dos consellers d'Objectiu Comú en primer terme.
Una vista del plenari de Canillo amb els dos consellers d'Objectiu Comú en primer terme. ARXIU

Objectiu Comú, la formació que ocupa la minoria comunal a Canillo, assegura que si la decisió del cònsol major, Francesc Camp, de no concórrer a la reelecció és producte d’una “reflexió, endavant”. I, alhora, li desitja “molts encerts en el seu futur professional” alhora que recorda que fins al darrer dia del mandat miraran de fer propostes per tal de contribuir a la millor de la parròquia.

La consellera Dolors Cabot ha assegurat que no es pot fer res més que respectar la “decisió personal” de Camp i continuar fins al 31 de desembre com el propi cònsol ha dit. Ara bé, Cabot també ha remarcat que “hauríem agraït” que Camp hagués tingut “la deferència de fer-nos partícips” de la seva decisió, i igual com ho va comunicar a la majoria comunal i altres persones o entitats, com els caps de departament comunal, també se’ls hauria pogut informar a ells “perquè també formem part del comú i també som persones”.

Francesc Camp en un acte recent a l'exterior del comú de Canillo.

Relacionat

“El 31-12-23 plego”: Francesc Camp renuncia a tornar-se a presentar

No obstant això, ha remarcat Cabot, Camp ha seguit el patró de tot el mandat, de no tenir en compte la minoria pràcticament per a res. Amb tot, però, això no traurà que es continuïn fent propostes, si escau, fins al darrer dia del mandat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending