Nou mercat d’artesania i comerç local al Pas de la Casa

La fira comptarà, dissabte al migdia, amb l’actuació del grup Els Pali i ha de servir per ajudar a la dinamització econòmica de la localitat fronterera

Una edició anterior d'un dels mercats d'estiu.
Una edició anterior d'un dels mercats d'estiu. COMU D'ENCAMP

El Pas de la Casa acull aquest cap de setmana un nou mercat d’estiu. Serà la segona vegada que la localitat fronterera celebrarà aquest esdeveniment, que va rotant també amb Encamp i la Massana i que han impulsat conjuntament els comuns de les dues parròquies. A banda de les parades, dissabte al migdia els visitants podran seguir una actuació del grup andorrà Els Pali.

El mercat tindrà lloc, novament, als entorns de la plaça de l’Església del poble encampadà. El tret de sortida s’ha viscut aquest divendres i la fira s’allargarà fins al diumenge, oferint parades d’artesania i comerç local. L’objectiu és ajudar a la dinamització econòmica del poble, just en unes setmanes on la poca arribada de visitants francesos s’ha deixat notar i molt a les caixes dels empresaris pascasencs.

‘Mercats d’estiu a la plaça’ celebra aquest any la seva segona edició. Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de reactivació econòmica, a través d’activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva.

Així, artesans i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure durant tot el dia i fins a les set de la tarda. Enguany com a novetat, hi haurà actuacions musicals. El grup Els Pali serà l’encarregat d’oferir el concert, que serà gratuït.

El darrer dels mercats d'estiu a la parròquia tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de setembre, a Encamp, als voltants de la plaça de Sant Miquel. Per llavors es preveuen les actuacions musicals de Black Thursday i dels de Punkers Love the 80s.

Etiquetes

Comentaris

Trending