Naturland comptarà amb un recorregut lúdic entre els arbres a la cota 1.600

El projecte se sotmet a exposició pública per les consideracions ambientals i es preveu que ocupi la zona del 'paint-ball'

Instal·lacions de Naturland.
Instal·lacions de Naturland. naturland

El comú de Sant Julià de Lòria sotmet a exposició pública les consideracions ambientals per la construcció d’un nou recorregut lúdic a la cota 1.600 de Naturland. El procediment administratiu és necessari perquè Naturland és una societat i s'ha de demanar el corresponent permís d'obres.

Un cop finalitzada l'exposició pública el comú trametrà el projecte a Govern perquè emeti el seu informe. Si és favorable s'iniciaran les obres del circuit als arbres. En virtut de l’article 7 del “Reglament per a la realització de treballs o activitats que modifiquin l’estat actual del terrreny”, s’anuncia que el document “Consideracions ambientals del projecte de construcció d’un nou recorregut lúdic a la cota 1.600 de Naturland”, se sotmet a informació pública durant un període de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). Els interessats podran consultar el referit document a les dependències de l’edifici administratiu del comú de Sant Julià de Lòria (Edifici El Molí), Departament d’obres públiques, urbanisme i cadastre, durant l’horari d’atenció al públic, i efectuar-hi les al·legacions que considerin oportunes en el mateix termini.

A Andorra hi ha diversos circuits d'aventura amb plataformes de fusta de més de 10 metres d'alçada: tirolines, ponts tibetans, aranyes, lianes, ponts de fusta, ponts de micos, i ponts de troncs. Els circuits, que consisteixen en passar d'un arbre a l'altre superant diferents obstacles, es troben al Bosc d'Aventura de Segudet, al Vallnord Mountain Park i al Bosc d'Aventura d'Engolasters: es tracta de boscos de pi roig, de fins a 20 metres d'alçada.

 

 

Comentaris (2)

Trending