El MovLav celebra aquest dissabte la festa de cloenda

Les olimpíades culturals es tancaran amb MovArt, un espai creatiu lliure pensat per donar-se a conèixer a través del cos, la veu o el moviment

Un nen durant la celebració d'un acte del MovLav.
Un nen durant la celebració d'un acte del MovLav. Comú de Sant Julià de Lòria

El projecte MovLav, impulsat pel comú de Sant Julià de Lòria, portarà a terme l'entrega de premis amb un valor de 300 euros en materials de belles arts del concurs pintura i dibuix, a les 18 hores a la sala del Centre Cultural i de Congressos Lauredià aquest dissabte. Tot seguit a l'Auditori Claror es presentarà l'acte de cloenda del Movlav.

A les 18.30 hores es tancaran les olimpíades del MovLav amb MovArt, un espai creatiu lliure pensat per donar-se a conèixer a través del cos, la veu o el moviment. Hi participaran l'escola Entreacte, Goldencheers, Molly puigcercós i Eugenia Correia i el premi serà la participació en el programa d'activitats d'actes culturals d'estiu.

Per finalitzar el tancament de MovLav ballaran les Cotton Candy guanyadores del flashmob, seguit d'altres actes que faran d'aquesta cloenda una nit molt especial. L'esdeveniment serà totalment gratuït i apte per famílies.

Comentaris (2)

Trending