Mobilització a Canillo pel tancament del Palau de Gel

Veïns de la parròquia promouen una recollida de firmes i plantegen una acció de protesta per la gestió que ha fet el comú de tot l’afer

Una imatge de l'exterior del Palau de Gel.
Una imatge de l'exterior del Palau de Gel. Gabriel Pérez

Veïns de Canillo s’estan organitzant per manifestar el seu malestar per la situació derivada del Palau de Gel. La possibilitat que la parròquia acabi perdent per a l’ús públic l’equipament sòcio-esportiu està comportant un fort neguit entre la ciutadania, que veu com Canillo es pot quedar sense el principal i pràcticament l’únic espai de lleure i interacció social disponible. Així, s’està organitzant una recollida de firmes contra l’eventual tancament del recinte i es planteja una acció de protesta per la gestió que ha fet el comú de l’afer.

Els promotors de les accions de protesta i malestar ja haurien deixat formularis per firmar en alguns bars i restaurants i també d'altres comerços del centre de la parròquia. Els mateixos impulsors de la recollida de signatures estarien disposats a sol·licitar autorització al Govern, seguint el que estableix la Llei de seguretat pública, per poder dur a terme un acte de protesta (una asseguda silenciosa, per exemple) davant la casa comuna tot demanant l’assumpció de responsabilitats polítiques.

Una imatge del Palau de Gel.

Relacionat

La propietat del terreny del Palau de Gel refusa la darrera proposta comunal de set milions

No obstant això, les fonts consultades han assegurat que aquesta darrera acció, com que depèn del permís de l’administració central, encara no estaria, almenys públicament, del tot definida. En tot cas, però, el malestar és molt evident. I el temor, ara sí, de perdre l’equipament és molt evident tot i la decisió comunal d’oposar resistència, per dir-ho d’alguna manera. Ara per ara tot apunta a l’inici d’un litigi amb l’amenaça clara del desnonament com a final.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending