La minoria del PS al comú d’Encamp alerta sobre la seguretat del pont tibetà dels Cortals

Els consellers socialdemòcrates expliquen que un enginyer ha alertat sobre les deficiències que presenta la instal·lació i volem que la majoria doni explicacions sobre la situació

David Rios i Enric Riba, durant una roda de premsa.
David Rios i Enric Riba, durant una roda de premsa. PS

Els consellers de Partit Socialdemòcrata + Independents al comú d’Encamp han entrat fins a quatre preguntes per tractar en la propera sessió del consell de la corporació. David Rios i Enric Riba volen que la majoria expliqui la situació de projectes que consideren claus per a la parròquia. Entre ells, el futur parc o les negociacions amb l’FC Andorra pel futur de les instal·lacions de Prada de Moles. Un altre tema és l’estat del pont tibetà dels Cortals, ja que alerten que, segons un expert, podria presentar deficiències en la seguretat.

La primera qüestió fa referència a la “necessitat” que infants i joves disposin d’un espai que substitueixi el Prat Gran, tancat ara fa un any. També demanen per les informacions que apunten a un augment de la despesa associada a la construcció del nou parc.

Per altra banda, els consellers aprofiten per demanar sobre l’estat de les negociacions amb l’FC Andorra en relació al futur ús de les instal·lacions de Prada de Moles així com per les intervencions que s’hi han previst per adaptar-les a les necessitats del club. L’estat del pont tibetà dels Cortals també és objecte d’una pregunta formulada per Rios, ja que un enginyer del país especialitzat en transport per cable ha alertat al comú aquest estiu de deficiències de seguretat que presentava la instal·lació.

Finalment, Riba demana informació sobre el brot de Covid-19 que es va detectar en les colònies a la Baronia dels Cortals d’Encamp i qüestiona com es va produir si es feien els controls pertinents.

Comentaris (2)

Trending