Més d'un milió d'euros per a les obres del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa

Els treballs han sigut adjudicats a l’empresa COPSA i es preveu que s’inicien a principis de juny

Consell de comú extraordinari per a l'adjudicació de les obres.
Consell de comú extraordinari per a l'adjudicació de les obres.

El comú d’Encamp ha adjudicat les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa. Al concurs públic s’han presentat set empreses i la millor puntuació ha estat per a l’empresa COPSA, per un import d’1.5 milions d’euros. La intenció és començar l’actuació a principis de juny, tenint en compte que la climatologia de la vila només permet treballar-hi durant una part de l’any.

Els treballs comptaran amb una primera fase, que es concentrarà en els extrems nord (carrer de les Pistes) i sud (carrer de les Abelletes). La propera setmana ja es començarà a informar als veïns i comerciants de la zona concreta per on es començarà l’actuació, tot i que no es tallarà el trànsit. La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que l’obra durarà uns 16 mesos. Per tant, cal avançar tot el possible abans de l’obligada parada per l’hivern. Per això, s’ha avançat 15 dies l’adjudicació, sense esperar a la sessió ordinària del consell de comú.

La remodelació d’aquest eix vertebrador de la vila consistirà en refer el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d’escombraries tancats i coberts i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta just a la meitat del carrer, creant un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d’aparcament dels autobusos.

Comentaris (1)

Trending