Més de 90.000 euros per al nou aparcament de l’avinguda d’Enclar a Santa Coloma

El comú ha adjudicat les obres d’adequació per a que el pàrquing, anomenat de Solobre, estigui enllestit abans de l’estiu, aproximadament

El terreny a Santa Coloma on se situarà l'aparcament.
El terreny a Santa Coloma on se situarà l'aparcament.

Fa unes setmanes el comú d’Andorra la Vella anunciava que habilitaria un nou aparcament a l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma. Aquest dimecres, al BOPA, s’ha publicat l’adjudicació de les obres a l’empresa Treballs Públics Comesa, per un import de 94.991 euros. Si tot va com està previst, el pàrquing podria estar operatiu abans de l’estiu.

A causa de les obres que s’han portat a terme a l’avinguda d’Enclar, s’han perdut diverses places d’aparcament a la zona. Per tant, el comú va trobar la solució habilitant un nou pàrquing en un terreny que actualment es té llogat per 1.023 euros mensuals. Funcionarà regulat per parquímetre, i oferirà una trentena de places.


El terreny on anirà el nou aparcament

Relacionat

Nou aparcament a la part baixa de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma

L’empresa que s’encarregarà de portar a terme les obres tindrà 10 setmanes per fer-ho. Per tant, haurien d’estar enllestides, aproximadament, a finals del mes de maig. Això ajudarà a pal·liar, de forma relativament ràpida, la manca d’aparcament que actualment s’està patint a la zona abans de l’arribada dels turistes a l’estiu.

 

Comentaris

Trending