Nou aparcament a la part baixa de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma

El nou pàrquing, regulat per parquímetre i pel qual el comú convoca un concurs per adequar-ne els terrenys, oferirà una trentena de places

Comentaris

El terreny on anirà el nou aparcament
El terreny on anirà el nou aparcament

El comú d’Andorra la Vella ha acordat convocar un concurs nacional per adjudicar les obres d’adequació d’un nou aparcament a Santa Coloma paral·lel a l’avinguda d’Enclar (accés des de la rotonda d’Enclar–Becier). L’equipament, que s’habilitarà en uns terrenys de 465 metres quadrats llogats pel comú per un import de 1.023 euros mensuals, oferirà una trentena de places d’aparcament que pal·liaran el dèficit a la zona. 

La reforma i embelliment recents de l’avinguda d’Enclar, que han permès la pacificació del trànsit en aquest tram urbà i una ampliació de les voravies i els espais de passeig, van suprimir places del carrer regulades amb parquímetre. Ara, es recuperen en aquest nou aparcament que donarà servei als veïns i les empreses de la zona. La licitació de les obres d’adequació dels espais i els accessos sortirà publicada al BOPA de demà, dimecres, i s’adjudicaran l’11 de març. La previsió és poder disposar del nou aparcament a l’inici de l’estiu. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending