La Massana instal·larà un parc infantil a les Berques d’Arinsal

La nova zona s’ubicarà tot just dalt de l’espai de BMX i el comú destinarà 45.000 euros per al seu muntatge

Usuaris a la zona esportiva de les Berques.
Usuaris a la zona esportiva de les Berques. COMU DE LA MASSANA

La Massana continua habilitant les Berques d’Arinsal per tal de convertir-lo en un espai de referència d’oci i esport a la parròquia. En aquesta ocasió, s’ha adjudicat un concurs per a instal·lar un parc infantil, tot just dalt de l’espai que es destina per a BMX. S’hi destinarà fins a 45.000 euros per al seu muntatge.

El comú de la Massana ha adjudicat el subministrament i muntatge d’un parc infantil a les Berques d’Arinsal. En total, s’hi destinaran 45.626,74 euros per als diferents elements que s’ubicaran a l’espai d’oci. El termini d’execució serà de vuit setmanes per al lliurament i de dos per a dur a terme els treballs. Per tant, hauria d’estar enllestit, aproximadament, al mes de desembre.

La zona esportiva de les Berques d’Arinsal es va inaugurar el passat mes de juny de 2021, ara fa més d’un any. Es va portar a terme una reforma integral del circuit, i es va transformar en una zona esportiva, de lliure accés i que compta amb pistes per bicicleta, patins i patinatge. Ara, es completarà aquest espai amb un punt d’oci per als més menuts, substituint el camp de petanca que hi havia anteriorment.

Etiquetes

Comentaris

Trending