La Massana inaugura el Nadal amb una fira adaptada a la situació sanitària

El Mercadet de l’Avet s’allargarà durant cinc dies i cada jornada comptarà amb actuacions d’artistes locals

L'instant de l'encesa de les llums
L'instant de l'encesa de les llums EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

La Massana ha donat el tret de sortida al Nadal amb l’acte d’encesa de llums i la inauguració del Mercadet de l’Avet. La fira s’allargarà durant cinc dies i comptarà amb diferents activitats, com ara actuacions d’artistes locals i un concurs de decoració de l’arbre. La cònsol major, Olga Molné, ha posat en relleu que tot l’esdeveniment segueix les mesures de seguretat necessàries per garantir que es minimitza el risc de contagi amb el coronavirus.

“Ens hem adaptat a les circumstàncies, de la mateixa manera que haurem de celebrar les festes buscant moments d’il·lusió i felicitat adaptats a les mesures sanitàries”, ha comentat durant el discurs d’inauguració la mandatària. La fira aposta de forma decidida per fer visible la vessant més participativa de la parròquia. Per això, l’acte inaugural ha comptat amb una actuació dels joves artistes The Teens Project, una companyia sorgida del Punt 400. Els joves han estat els encarregats d’acompanyar les autoritats durant l’encesa de la il·luminació nadalenca.

Un dels elements més destacats del Mercadet és l’avet que decoraran els infants de la parròquia amb les seves creacions.  “Hem volgut implicar sobretot els nens, que durant aquesta crisi ens estan demostrant molta comprensió, molta paciència i molt sentit comú”, ha assegurat la cònsol. A banda, la fira comptarà cada dia amb actuacions musicals de grups del país.

Pel que fa a les paradetes, es vol impulsar el comerç local i, per això, a les casetes s’hi poden comprar productes de proximitat. També hi ha un punt d’informació sobre les activitats de muntanya que realitzen els guies massanencs.

El Mercadet durarà cinc dies, durant els quals es podran fer diferents activitats lúdiques i culturals. A més també compta amb una pista de patinatge i amb la caseta del Pare Noel, que ja ha rebut les primeres visites.

Etiquetes

Comentaris

Trending