Mas entona el ‘mea culpa’ pels malentesos amb el projecte de les Pardines

La cònsol ha respost així a les 1.200 signatures que s’han recollit els darrers mesos per tal d’aturar la iniciativa guanyadora del concurs d’idees

Un tram del camí de les Pardines
Un tram del camí de les Pardines

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha entonat aquest dissabte el ‘mea culpa’ pel que fa al que assegura que són malentesos al voltant del projecte dinamitzador de les Pardines. De fet, assenyala que el que ha fallat ha estat una explicació clara d’en què consistia el concurs d’idees. D’aquesta manera ha respost Mas a les 1.200 signatures electròniques que s’han recollit els darrers dos mesos per aturar una iniciativa que, remarca, no se sap quan ni com es portarà a terme.

“Crec que no han entès el projecte o no ens hem explicat correctament”, ha explicat Mas. En aquest sentit, durant el mes d’agost, el cònsol menor, Jean-Michel Rascagneres, ja es va pronunciar explicant que el que es criticava no era ben bé així. Mas ho ha confirmat aquest dissabte durant la presentació d’Enfira’t. De fet, en certa manera, ha entonat el ‘mea culpa’, o ha assenyalat que “potser ho hem de fer”, per no haver traslladat de forma adequada el que es vol fer a la zona de les Pardines.

El cònsol menor d'Encamp, Jean-Michel Rascagneres.

Relacionat

Rascagneres deixa clar que la remodelació de les Pardines potser no es farà ni aquesta legislatura

Pel que fa a les 1.200 signatures recollides per poder aturar el projecte, Mas ha explicat que s’ha d’explicar el que es vol fer d’alguna “manera efectiva”. Una de les possibilitats és fer-ho a la reunió de poble que es preveu fer. Amb tot, ha avançat que “en cap moment es vol fer malbé el camí de les Pardines, sinó que es vol potenciar més enllà del que hi ha, però la intenció no és fer edificacions o massificacions”.

La mobilització s'articula a través del portal change.org.

Relacionat

Mobilització a Encamp perquè l’entorn de les Pardines continuï com fins ara

Les Pardines és un lloc molt concorregut per la gent de la parròquia, “on tothom hi passeja”, ha remarcat Mas. Per tant, ha indicat que, en el moment de convocar el concurs d’idees no es pensava més enllà que simplement això, fer un concurs per poder tenir idees per a la zona. “Demanarem sostenibilitat i que es respectés el medi ambient, però hi ha propostes que no es poden fer, i altres que no les volem fer”, ha assenyalat la cònsol. Ara el que s’està fent és valorar les propostes tècnicament per veure quines són realment aplicables.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending