Rascagneres deixa clar que la remodelació de les Pardines potser no es farà ni aquesta legislatura

El cònsol menor d'Encamp insisteix que el projecte és el guanyador d'un concurs d'idees i que encara s'ha de desenvolupar

Comentaris

El cònsol menor d'Encamp, Jean-Michel Rascagneres.
El cònsol menor d'Encamp, Jean-Michel Rascagneres. ARXIU

El cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres ha volgut deixar clar aquest dijous que la remodelació de les Pardinies potser no es durà a terme ni aquesta legislatura. Ha afegit que el projecte és el guanyador d'un concurs d'idees i que s'ha de desenvolupar. Creu que hi ha gent que parla abans de conèixer el resultat final.

El projecte que es va emportar els 12.000 euros del premi del concurs d'idees va esser ‘Encamp EcoParc’, presentat per les empreses KX Arquitectura, Summit Advisors i Event 3.0. Entre les diverses iniciatives que plantegen destaca una torre mirador i càpsules de pedals, a més de canvis bàsics, com augments de bancs o un punt de reparació de bicicletes. La iniciativa El projecte s’ha dividit en quatre sectors diferenciats, d’una banda els dos extrems del sector de les Pardines, i de l’altra del sector d’Engolasters. Es tracta dels accessos naturals, i en cadascun d’ells hi ha unes activitats diferents.

La mobilització s'articula a través del portal change.org.

Relacionat

Mobilització a Encamp perquè l’entorn de les Pardines continuï com fins ara

Ciutadans de la parròquia recullen signatures electròniques a través de la plataforma change.org per mirar que s’aturi el projecte que pretén dinamitzar turísticament i comercialment la zona encampadana del llac d’Engolasters. La campanya ja acumula prop d'un miler de firmes, concretament 949.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending