Marsol preveu que les obres dels Serradells acabin l’estiu de 2022

Les obres tindran un cost d’uns 4 milions d’euros, aproximadament, i s’allargaran per un període mínim d’uns 14 mesos

L'estat actual de la piscina dels Serradells
L'estat actual de la piscina dels Serradells Cristian Cortés

Les obres per reconstruir les instal·lacions dels Serradells han començat el matí d’aquest dilluns. Dos anys després de l’incendi i gairebé un any més tard de la previsió inicial, s’han pogut iniciar els treballs amb l’acord de Progec, la constructora que va sol·licitar diversos peritatges de cara als processos legals. La durada de les obres serà d’uns 14 mesos, més o menys, i el cost total serà d'uns 4 milions d’euros.  

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, després de fer la visita a les dependències amb altres càrrecs comunals, entre els quals també es trobava el cònsol menor, ha declarat als mitjans que “tot i que avui hauríem d’estar contents, quan puges aquí dalt se’t torna a remoure tot. Va ser una desgràcia que, per sort, no va patir cap persona. Fa mal, però bé, avui podem començar les obres de la reconstrucció del centre esportiu”. 

Una imatge de l'estat actual dels Serradells.

Relacionat

La reconstrucció dels Serradells, ara sí, començarà l’1 de febrer
 

“És una obra fonamental per la parròquia d’Andorra la Vella i pel país en general com a servei públic que és i no podíem deixar que les instal·lacions es deterioressin més”, ha continuat, destacant que “calia obtenir els permisos corresponents per poder fer els treballs i, en aquest sentit, vull destacar l’acord de les assegurances, el qual ha fet que no hàgim d’anar a la batllia perquè si no el procés es podia allargar moltíssim, i la paciència de Locub S.A., que tenia adjudicats els treballs des del març de l’any passat”.  

Per últim, Marsol ha subratllat que “ben aviat reinaugurarem els Serradells perquè tothom pugui practicar l’esport, sobretot els infants. Som conscients que hi ha hagut una davallada de clients tot i la millora del gimnàs perquè la piscina era l’atractiu principal, però confiem a recuperar els abonats que s’han donat de baixa”.  

Interior dels Serradells 

Etiquetes

Comentaris

Trending