Marsol es compromet a seguir treballant pel comerç amb activitats i millores urbanístiques

La cònsol major celebra el bon flux de visitants al Concèntric, a la vegada que anuncia que ja s’ha enviat el projecte de les fonts de llum al Valira al Govern perquè doni el seu vistiplau

Marsol i un grup de visitants segueixen una actuació a la plaça Guillemó.
Marsol i un grup de visitants segueixen una actuació a la plaça Guillemó.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha celebrat el bon flux d’assistència al Concèntric, la jornada que combina promocions a les botigues i actuacions per dinamitzar tot el centre històric. En aquest sentit, la mandatària ha recordat que el sector comercial, fins i tot abans de la pandèmia, “està patint”. Per això, s’ha compromès a “continuar treballant” per donar suport als empresaris, tant “amb activitats com amb millores urbanístiques”.

Al llarg de tota la tarda, els carrers del centre històric de la capital acullen diferents actuacions musicals que es combinen amb les propostes promocionals que fan els establiments. D’aquesta forma, ha indicat Marsol, es vol aprofitar “que tenim molta afluència de catalans”, combinat també amb el fet que “hi ha molta gent que s’ha quedat al país”. La cònsol ha apuntat que Concèntric és “l’evolució d’un ‘De Copes’” que no es va poder fer el passat hivern i que ara es recupera amb novetats.

Des del comú s’ha volgut destacar la bona participació dels establiments de la zona. “Esperem que el barri s’animi”, ha afirmat, tot deixant clar que la voluntat és continuar amb actes com aquests. I és que, recorda, “fa temps que el comerç està patint, fins i tot abans del coronavirus, i l’hem d’ajudar”. En aquest sentit, ha expressat el compromís de “seguir treballant” i fer-ho en dues direccions. Per una banda, activitats com el Concèntric. Per l’altra, amb “millores urbanístiques”.

En aquest sentit, ha posat l’exemple de la remodelació de la Rotonda i ha recordat que el projecte ha de culminar amb la millora de tot el passeig del riu, incloses les fonts de llum. Marsol ha avançat que ben aviat “hi haurà notícies” sobre aquest projecte. De fet, ja es té i s’ha enviat als diferents departaments del Govern que li han de donar el vistiplau.

El pàrquing de la Plaça de Braus és la ubicació que té més números per acollir el multifuncional.

Relacionat

El recinte multifuncional anirà “al 90%” a l’aparcament de davant de Govern

La cònsol també ha celebrat l’anunci per part de l’executiu que el recinte multifuncional a la parcel·la de l’antiga plaça de braus. “És molt positiu. Fa temps que lluitem”, ha afirmat la mandatària. Al seu entendre, és la decisió lògica, ja que la parròquia “és la que té més comerços, més hotels i més aparcaments”.

Comentaris (4)

Trending