Majoral fa una valoració positiva del Movlav amb 350 participants, i que tindrà una segona fase

La continuació del projecte del comú de Sant Julià de Lòria arribarà aquest mateix any

Comentaris

Un dels actes del Movlav.
Un dels actes del Movlav. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria fa un balanç positiu del Movlav que ha acabat aquest dissabte. Així ho ha afirmat el cònsol major, Josep Majoral tot i lamentar les crítiques negatives rebudes. Ha comptat amb la participació de més de 350 joves, "una part important de la societat que tenim molt descuidada després de la pandèmia", ha afegit Majoral.

Durant l'acte de cloenda s'ha obert una bústia amb les propostes que han fet els joves per a poder-se implicar en la vida de la parròquia. "Hem après que els joves són una part de la societat implicada en allò que realment els agrada", diu Majoral.  Entre els més de 350 participants n'hi ha hagut de fora de la parròquia i el comú creu que el Movlav, en paraules del cònsol major, és "un model a seguir". El Movlav continuarà en una segona fase aquest mateix any. Hi haurà activitats similars a les de la primera fase.

L'objectiu del Movlav és empoderar als joves perquè siguin part activa i protagonista de la parròquia a Sant Julià de Lòria. Més enllà, es pensa que la iniciativa es podria adaptar també a l'àmbit nacional. La iniciativa vol arribar a crear una xarxa perquè la veu dels joves sigui més present en la política comunal laurediana. Durant tres mesos s'ha fet un programa d'activitats que es va iniciar l'abril i que ha acabat aquest dissabte.

Així, cada cap de setmana s'han realitzat al voltant d’una vintena de concursos que han expressat diverses temàtiques i continguts com: tornejos esportius, certàmens d’arts plàstiques, proves de cant, expressió corporal i teatre, ball urbà, concursos de retòrica i argumentació, d’skate, sports games, batalles de galls o competicions educatives entre pares i fills.

Comentaris (8)

Trending