‘Los Manolos’, pràcticament tradició d’Andorra la Vella

El grup ha animat per sisena vegada la Festa del Poble i centenars de persones de la capital han acudit per prendre el vermut i ballar a ritme de rumba

https://youtu.be/_SY_J6iJlAI

‘Los Manolos’ han tornat a ser un èxit a Andorra la Vella. El ritme de rumba ha atret centenars de persones, molts d’ells veïns de la capital, a acudir a la plaça del Poble i passar una bona estona. Les festes aquest any han tornat amb tot, i també amb el grup musical que s’ha convertit gairebé en tradició. De fet, és la sisena vegada que acudeixen al país per tal d’amenitzar tots aquells que vulguin escoltar els grans èxits i ballar-los. La cònsol major, Conxita Marsol, i gran part de la corporació comunal no han dubtat en gaudir d’’All my loving’, entre moltes altres cançons.

“Realment agraden”, ha assegurat Marsol. I ben palès ha quedat amb tota la gent que ha acudit per veure ‘Los Manolos’. Alguns han optat per gaudir de l’espectacle asseguts, però d’altres no han dubtat en ballar a ritme de rumba. “Tenim tots moltes ganes de festa, i realment estic molt contenta per la gran quantitat de gent que hi ha”, ha explicat la cònsol. Al ser divendres, preocupava una mica la corporació que decaigués la participació, però la plaça del Poble ha estat plena de gom a gom.

Són sis anys, amb l’aturada obligatòria del 2020, en què ‘Los Manolos’ acudeixen a Andorra la Vella, “és pràcticament una tradició”. Aquest any, i tenint en compte les altes temperatures que podien donar-se, s’han repartit barrets de palla, ventalls, vermut i tiquets per tenir una beguda al bar de la plaça. S’ha esgotat tot, i hi havia 300 unitats de cada. “Aquest any ho hem fet amb total normalitat, tot apunta molt bé i tenim moltes ganes de continuar d’aquesta manera”, ha assegurat la cònsol.


Etiquetes

Comentaris (1)

Trending