Els liberals d’Escaldes denuncia la improvisació de les obres a Fiter i Rossell

El comitè liderat per Jordi Moreno i Higini Martínez-Illescas reclama que es trobi una solució urgent a l’accés als comerços i assegura que els treballs no s’han adaptat ni a les necessitats dels veïns ni a les dels comerciants

Els dirigents liberals escaldencs visitant les obres de Fiter i Rossell.
Els dirigents liberals escaldencs visitant les obres de Fiter i Rossell. LIBERALS

El comitè de Liberals a Escaldes-Engordany, amb Jordi Moreno, Higini Martínez-Illescas i Marc Magallón al capdavant, però sense representació comunal, ha denunciat el malestar que estan creant les obres a l’avinguda Fiter Rossell, improvisades a parer de l’esmentat grup. Els liberals escaldencs reclamen una solució urgent per a l’accessibilitat als establiments i lamenten que no s’hagi tingut en compte ni les necessitats dels veïns ni les dels comerciants.

El comitè Liberal d’Escaldes-Engordany ha visitat diferents comerços a peu de carrer de l’avinguda Fiter i Rossell per interessar-se en com els està afectant les obres que s’hi estan duent a terme. En aquest sentit, han escoltat de primera mà com els comerciants es queixen d’unes obres que van començar sense que el govern comunal tingués en compte les necessitats dels seus negocis.

Els botiguers i treballadors coincideixen, segons liberals, en lamentar que no se’ls va consultar amb el temps suficient, de fet només se’ls va avisar tres dies abans de l’inici en una reunió de poble, i no han tingut marge de maniobra per adaptar la logística del seu negoci

Els botiguers i treballadors coincideixen, segons liberals, en lamentar que no se’ls va consultar amb el temps suficient, de fet només se’ls va avisar tres dies abans de l’inici en una reunió de poble, i no han tingut marge de maniobra per adaptar la logística del seu negoci. En conseqüència, els botiguers estan patint la davallada de clientela i els problemes d’espai per emmagatzemar els productes.

El comitè d’Escaldes-Engordany reclama als dirigents comunals que atengui les peticions dels comerciants de l’avinguda Fiter i Rossell. És necessari millorar l’accés per a la clientela i proveïdors perquè es pugui desenvolupar l’activitat comercial amb normalitat. En el mateix sentit, s’ha d’habilitar un aparcament d’ús comercial de quinze minuts, una reclamació que els botiguers insisteixen que han fet arribar al Comú i encara sense resposta no ha obtingut resposta.

Finalment, els liberals escaldencs defensen que “és urgent trobar una solució, informar de si s’estan complint els terminis establerts i mirar pels afectats per unes obres que com s’ha comprovat, no han tingut la previsió adequada ni s’han adaptat a les necessitats dels veïns i comerciants”.

Comentaris (3)

Trending