Ja és operativa la pista d’atletisme de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila

Els usuaris ja poden utilitzar el tartan, que ha estat objecte d’uns treballs de millora durant la primera setmana de setembre, i que ha tingut un cost d’uns 30.000 euros

Visita de les autoritats del comú a la nova pista d'atletisme
Visita de les autoritats del comú a la nova pista d'atletisme Comú d'Andorra la Vella

Els treballs de millora de la pista d’atletisme de l’Estai Comunal Joan Samarra Vila ja han acabat, deixant-la operativa per als usuaris. Les obres s’han executat durant la primera setmana de setembre i han tingut un cost d’uns 30.000 euros. Des del passat dijous, 9 de setembre, ja està oberta al públic amb la millora que s’ha portat a terme dels trams malmesos del tartan i el canvi de pintura que marca els sis carrils.

Aquesta reforma era necessària, tenint en compte que es tracta de l’única pista d’atletisme del país, i que s’havia retardat a causa de la pandèmia. A la visita per veure la millora, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha volgut indicar que els arranjaments permetran garantir una bona pràctica d’aquest esport durant la temporada que tot just comença, perquè la reforma integral de l’Estadi no es preveu que s’iniciï fins passat l’estiu del 2022.

El consell de comú del 3 d’agost va adjudicar la redacció del projecte de remodelació de l’Estadi Comunal a l’arquitecte Pere Cervós, guanyador del concurs d’idees que es va convocar a l’octubre del 2019 amb l’objectiu de reformular la instal·lació esportiva. Amb aquest pas es podrà determinar de manera detallada com ha de ser el futur de l’espai i quina capacitat tindrà.

Els cònsols i el secretari durant la sessió de comú d'aquest dimarts.

Relacionat

La reforma del Comunal fa un pas endavant mentre que l'oposició la considera desmesurada

La idea guanyadora de Cervós preveu que l’estadi sigui un equipament integrat a l’entorn, i que ofereixi una plaça pública sobre el riu, una graderia que sobrevoli la carretera general i un aparcament públic. També tindrà una pista d’atletisme de sis carrils i un camp de futbol, a més del pavelló esportiu que utilitzen, entre d’altres, els practicants de hoquei del país. L’adjudicació espera que el nou estadi sigui una realitat durant els Jocs dels Petits Estats de l’any 2025, iniciant els treballs la tardor de l’any vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending