Gili confia que la CTU aprovarà les modificacions del pla d’urbanisme per a Clot d’Emprivat

La comissió ja ha traslladat el beneplàcit de forma verbal, i s’està treballant en els informes definitius per poder aprovar-los durant sessió de consell de comú i acabar de tancar serrells

Una de les torres de Clot d'Emprivat en construcció
Una de les torres de Clot d'Emprivat en construcció ALTAVEU MÈDIA

La recta final que es va iniciar el passat mes de gener amb l’aprovació per consell de comú de les modificacions del pla d’urbanisme (POUP) en referència als terrenys de Clot d’Emprivat arriba, de debò, al seu tram definitiu. La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha assegurat aquest dilluns que s’ha rebut el beneplàcit, almenys oral, de la Comissió Tècnica d’Urbanisme (CTU). S’està treballant en els informes definitius per poder aprovar-los pròximament i acabar de tancar els serrells.

Un cop es van aprovar les modificacions al POUP calia que la CTU confirmés que hi estava d’acord. Aquest vistiplau hauria arribat de forma oral i extraoficial al comú d’Escaldes. Almenys així ho ha assegurat Gili, que ha explicat que “el retorn que tenim és que han acceptat els canvis i estem a l’espera dels informes definitius”. De fet, s’augura que es podrien tenir més prompte que tard. La cònsol confia que es materialitzin, i que no es quedin únicament en paraules perdudes.

Dues de les torres de Clot d'Emprivat.

Relacionat

Recta final als canvis del pla d’urbanisme d’Escaldes respecte al Clot d’Emprivat

Aquesta confirmació per part de la CTU ajudaria a tancar gairebé del tot l’acord perquè qui vulgui construir a la zona de Clot d’Emprivat hagi de cedir el 50% del terreny, que passarà a ser privat d’ús públic. Posteriorment, caldria fer un estudi volumètric de cada illa, “per acabar d’afinar en quin lloc es fa aquesta cessió d’espais”. En definitiva, “petits retocs que s’hauran de parlar amb els propietaris”

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending