El FestiSport de la Massana proposa 40 activitats gratuïtes

L'obertura de portes es farà dissabte a les 10 de matí i hi haurà un rocòdrom i infables

Comentaris

La gran part de les activitats es faran al Prat Gran.
La gran part de les activitats es faran al Prat Gran. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

Durant tot el cap de setmana el FestiSport oferirà a la Massana més de 40 activitats gratuïtes, la majoria organitzades per les federacions i clubs, que aproparan
les diferents disciplines esportives al públic. Però també hi haurà una part popular i lúdica, amb la participació dels Castellers d’Andorra i diverses sessions d’escape room.

Els infants, joves i adults que tinguin ganes de provar l’escalada en rocòdrom podran fer-ho dissabte a partir de les 10 h, a la plaça de l’Església. A la mateixa hora, al Prat Gran hi haurà classes de bici al pump track i a les Fontetes es donarà el tret de sortida de la trobada de ciclisme i running d’Andona, a més d’obrir les parades del VideSport. I a més de tot això, també a les 10 h, al Centre Esportiu d’Anyós començarà el repte solidari en benefici d’Assandca. Les autoritats comunals s’hi desplaçaran per pedalar contra el càncer.

A més, entre la variada oferta, amb més d’una vintena d’esports, es vol donar a conèixer la pràctica de l’escalada amb oclusió ocular i el golbal, dos esports que poden practicar persones amb deficiència visual però que es podrà fer amb els ulls tapats per posar-nos en la seva pell. El FestiSport es vol convertir en la festa anual de l’esport al país, concentranttota l’oferta perquè els infants i joves puguin conèixer i provar les diferentsdisciplines i perquè els adults també s’animin a fer esport.

Per això hi haurà des de zumba a esgrima, passant pel hoquei, els escacs, les danses urbanes o la rítmica. D’altra banda, dissabte a la tarda hi haurà xerrades amb temes d’interès al teatre de les Fontetes, com la nutrició esportiva, l’alpinisme, la gestió de les emocions o el turisme universal. A més hi haurà una presentació de la Copa
del Món de BTT a càrrec del director de Vallnord Pal Arinsal, Josep Marticella.

Una de les activitats estrella serà el rocòdrom de set metres d’alçada i dues vies, que s’instal·larà a la plaça de l’Església. La dificultat d’aquest rocòdrom és baixa, ideal per iniciar-se a l’escalada. Es podrà fer l’activitat amb el propicalçat, sense necessitat de peus de gat. Hi haurà tres monitors, que guiaran iensenyaran la tècnica.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending