L’Estadi Comunal es perfila com a futur emplaçament del Punt Jove d’Andorra la Vella

Els responsables polítics i tècnics comunals tenen pràcticament decidit el canvi una vegada presa la decisió de treure l’espai juvenil del Parc Central, on s’hi ubicarà la sala d’exposicions de Govern

L'estadi serà sotmès a una important remodelació.
L'estadi serà sotmès a una important remodelació. ARXIU

Una part de les instal·lacions complementàries de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella tenen tots els números de convertir-se en el nou Punt Jove de la parròquia. Els responsables polítics i tècnics comunals, després d’avaluar algunes altres ubicacions, ja tenen pràcticament decidit el canvi. O, millor dit, la nova ubicació, atès que és clar que l’espai juvenil ha de deixar el Parc Central.

La Central, que és així com es deia fins ara l’espai que acollia algunes activitats juvenils i el seu punt de trobada al Parc Central, passarà a acollir una vegada s’hi hagin fet els treballs d’adequació oportuns la sala d’exposicions del Govern, el que era l’Artalroc ubicat a l’antic museu de l’aigua d’Escaldes.

L'espai per a joves d'Andorra la Vella situat al Parc Central

Relacionat

La sala d’exposicions de Govern es traslladarà a La Central temporalment

El comú d’Andorra la Vella i el ministeri de Cultura han d’acabar de tancar el conveni que concreti l’acord entre les dues institucions per la sala d’exposicions, que tindrà un caràcter temporal atès que aquest equipament s’ha d’acabar ubicant de manera definitiva en la futura seu d’Andorra Telecom a prop de l’avinguda Meritxell.

En tot cas, la voluntat d’ubicar un punt de trobada juvenil a l’Estadi Comunal, a banda de dinamitzar unes instal·lacions que també hauran d’experimentar una millora, també estaran en un indret que, per norma, hi ha força activitat i moviment. I tot plegat depèn d’una conselleria que, justament, uneix Esports i Joventut i que és encapçalada per Alain Cabanes.

Comentaris

Trending