La sala d’exposicions de Govern es traslladarà a La Central temporalment

La nova ubicació es mantindrà fins que el nou edifici d’Andorra Telecom estigui enllestit i disponible per acollir aquesta mena d’esdeveniments, tal com recull el full de ruta de l’executiu, Horitzó 23

L'espai per a joves d'Andorra la Vella situat al Parc Central
L'espai per a joves d'Andorra la Vella situat al Parc Central

El ministeri de Cultura i Esports i el comú d’Andorra la Vella estan enllestint un conveni de col·laboració per traslladar provisionalment la futura sala d’exposicions de Govern. El document, que es presentarà de manera pública en els pròxims dies, defineix a grans trets que el comú cedirà l’espai per a joves de la parròquia a canvi que el ministeri hi ubiqui les properes exposicions que té contractades.

Aquesta nova ubicació serà momentània mentre no estigui acabat el futur edifici d’Andorra Telecom, que acollirà de manera definitiva la sala d’exposicions del Govern, tal com recull el full de ruta de l’executiu, Horitzó23. El trasllat es farà després que l’antiga sala d’exposicions, l’Artalroc, hagués de tancar les portes per decisió del comú d’Escaldes-Engordany, el qual va argumentar que faria una millor gestió de l’espai.

El Govern té el convenciment que es tracta d’un recurs “absolutament necessari per al país, tant pel que fa a la destacable tasca de difusió i dinamització cultural que s’hi du a terme, com per a la imbricació entre els diferents agents culturals del país que s’hi genera”.

Comentaris

Trending