Les esquerdes també s’estenen a l’edifici del costat de l’antic aparcament de la Giberga

Les fisures s'han pogut veure al pàrquing del bloc situat al número 7 de l'avinguda Santa Coloma i no se sap si l'origen té a veure amb els treballs que s'han fet a la parcel·la

L'esquerda apareguda al pàrquing de l'edifici situat al número 7 de l'avinguda Santa Coloma
L'esquerda apareguda al pàrquing de l'edifici situat al número 7 de l'avinguda Santa Coloma

Els problemes de moviments, sembla que no només els està patint l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma i els dos adjacents (26 i 30). Ja fa dies que també han sortit a l’aparcament del bloc de pisos que justament està al costat de l’antic aparcament de la Giberga. Les obres de construcció, cal recordar que el comú les ha aturat des de fa uns dies, per intentar determinar si aquesta ha estat o no l’origen de les escletxes.

Les esquerdes que van aparèixer el mes de maig del 2022 a l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma també es van estendre als edificis adjacents i al garatge de l’edifici que està situat al número 7, al costat mateix d’on s’estan fent les obres a l’antic aparcament Giberga. L’Altaveu ha tingut accés a les fotografies que mostren com les fissures també són ben presents. L’origen tampoc se sap i cal veure si tenen relació amb les que han sortit als edificis del davant.

Esquerda a l'aparcament de l'edifici situat al número 7 de l'avinguda Santa Coloma
Esquerda a l'aparcament de l'edifici situat al número 7 de l'avinguda Santa Coloma

El comú d’Andorra la Vella va decidir aturar fa uns dies les obres de construcció de la parcel·la. No vol dir que els treballs haguessin causat les esquerdes, però tampoc està descartat. Els veïns afectats del número 28 asseguren que quan van començar aquests treballs és quan es van començar a produir els moviments i lamenten que la corporació no ho hagués aturat en aquell moment.

Obres a l'antic aparcament Giberga.

Relacionat

L’obra ‘lligada’ a les esquerdes de l’edifici de l’avinguda Santa Coloma està aturada pel comú

Les injeccions de resina que es van fer per consolidar el pilar de la façana van funcionar i, de moment no s’han tornat a notar nous moviments. Des de la corporació s’ha deixat clar que si es reprenen els treballs de buidatge i tornen a aparèixer noves escletxes s’ordenarà, de nou la seva aturada.

Comentaris (9)

Trending