Escaldes substitueix la subhasta dels Encants de Sant Antoni per un ‘sorteig telemàtic’

El comú decideix canviar l’acte tradicional atès que “la pandèmia no remet” per un format en ‘streaming’ que es farà el 6 de febrer

Una imatge promocionant l'acte.
Una imatge promocionant l'acte. COMÚ D'ESCALDES

El comú d’Escaldes ha anunciat que els Encants de Sant Antoni tampoc no es podran celebrar amb normalitat aquest any tenint en compte que la pandèmia de SARS-CoV-2 no remet. És per això que s’ha organitzat una versió modificada de la subhasta, que consisteix en la celebració d’un sorteig que s’emetrà en ‘streaming’ a través del canal Youtube del comú d’Escaldes-Engordany el proper 6 de febrer.

Les butlletes per participar-hi es poden adquirir fins al mateix dia del sorteig als següents comerços de la part alta: Carnisseria de les Escoles, Pastisseria Deli, Pastisseria Estopiñan, Merceria Fanny,Sabateria El meu moment, Cafeteria Al Lio, Sastreria Sport, Incis, Basar Valira, Quiosc Toni, Magatzem Liana, Xurrologia, Casa Broto, Art i Pa, Llibreria Francesa, Bar Clixé. També es poden trobar al servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany, l’Oficina de Turisme i el CAEE. Tenen un preu de 5 euros i la recaptació s’entregarà íntegrament a Càritas parroquial.

El sorteig es farà públicament a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir el diumenge 6 de febrer, a les 12 hores. Es sortejaran deu lots de productes: nou lots tradicionals i un d’especial per la Candelera, tal com es va fer l’any 2020. El sorteig anirà a càrrec d’Antoni Vidal, habitual subhastador dels Encants de Sant Antoni, i es durà a terme mitjançant el dipòsit de totes les matrius de les butlletes venudes en les quals figurarà la informació de contacte dels compradors.

Els números de les butlletes guanyadores es publicaran a les xarxes socials del comú d’Escaldes-Engordany. A més a més, l’Esbart Santa Anna oferirà un ball amb el cos de dansa d’adults. Per evitar aglomeracions, tant la subhasta com l’actuació de l’esbart s’emetran en streaming a través del canal Youtube comunal. Els espectadors també podran fer aportacions al número de compte de Càritas parroquial que apareixerà en pantalla.

Etiquetes

Comentaris

Trending