Escaldes recupera un passatge entre l’avinguda Carlemany i la del Fener

L’espai, per a ús dels vianants, s’ha dedicat a qui fou cònsol de la parròquia als anys 70, Josep Vidal Martí

Una imatge del nou vial.
Una imatge del nou vial. COMÚ D'ESCALDES

El comú d’Escaldes-Engordany ha pogut obrir aquest dijous el nou passatge per a vianants que enllaçarà l’avinguda Carlemany amb la del Fener. El nom de l’espai que es troba a l’alçada de la plaça Coprínceps, es dedicarà a Josep Vidal Martí, qui fou cònsol de la parròquia als anys seixanta.

Les obres del passatge es van adjudicar el passat juliol i tot just aquest dijous s’han rebut de part de l’empresa constructora. Així, s’ha recuperat un espai que connectava dues vies importants de la població i que feia temps que estava tancat. Es volia recuperar i “fer-lo maco perquè la gent el pugui aprofitar”, segons es va explicar des del comú. 

El passatge on es faran les obres per obrir-lo i embellir-lo.

Relacionat

Escaldes destina 54.000 euros a l’obertura d’un passatge per vianants entre Carlemany i el Fener

Per a la seva remodelació, s’ha emprat un paviment sintètic que vol evitar relliscades dels vianants. Les obres han costat 54.000 euros.

Al mateix temps, s’ha volgut dedicar a Josep Vidal Martí. L’excònsol escaldenc, que va morir el 2015, a banda de ser un dels primers mandataris de la parròquia, també va ser conseller general entre 1970 i 1973 i ministre de Serveis durant els anys vuitanta.

Comentaris (2)

Trending