Escaldes recapta 2.630 euros amb els Encants de Sant Antoni

El sorteig retransmès via ‘streaming’ es va fer diumenge a la plaça de l’església i l’import es destinarà íntegrament a Càritas parroquial

Antoni Vidal fent el sorteig.
Antoni Vidal fent el sorteig. COMÚ D'ESCALDES

L’edició del 2022 dels Encants de Sant Antoni a Escaldes, reconvertit en un sorteig i retransmès en directe en ‘streaming’ per garantir les mesures de prevenció de la Covid-19, ha recaptat 2.630 euros. Aquest import prové de la venda de 246 butlletes a 5 euros cadascuna i de les donacions de particulars i es destinarà íntegrament a Càritas parroquial per la seva tasca social. 

Les butlletes premiades amb un dels deu lots de productes es van vendre en diversos comerços de la part alta d'Escaldes-Engordany (Farmàcia de les Valls, Cafeteria Al lio, Sastreria Sport, Incís, Tot a punt, Art i pa i Pastisseria Delisi Os). El sorteig es va fer públicament a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir el diumenge 6 de febrer a les 12 hores i va constar de la subhasta i d’una l’actuació posterior de l’esbart Santa Anna. 

Els guanyadors del sorteig es van contactar per telèfon. Es van sortejar deu lots de productes: nou lots tradicionals i un d’especial per la Candelera, tal com es va fer l’any 2020. El sorteig va anar a càrrec d’Antoni Vidal, habitual subhastador dels Encants de Sant Antoni, i es va dur a terme mitjançant el dipòsit de totes les matrius de les butlletes venudes en les quals figurava la informació de contacte de les persones que les havien adquirit. 

Etiquetes

Comentaris

Trending