Escaldes obrirà un espai de creació per a artistes

L’equipament seria gestionat pels mateixos usuaris i els ha de permetre abordar projectes de gran fortmat

El conseller de Vida Cultural d'Escaldes, Valentí Closa.
El conseller de Vida Cultural d'Escaldes, Valentí Closa. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany treballa per obrir un espai de creació per a artistes. Així ho ha anunciat el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa. Amb la instal·lació es busca tenir “la pota” que falta per “tancar el cercle cultural” a la parròquia. Seran unes dependències multidisciplinars que serà gestionat pels seus mateixos usuaris, tant professionals com amateurs.

La idea és donar als artistes la possibilitat de treballar també en obres de gran format. Estarà creat i gestionat en col·laboració amb ells i els habitants de la parròquia que vulguin involucrar-se en les activitats de l’espai. Tot plegat ha de permetre oferir un marc estimulant per desenvolupar els seus projectes.

De cara a aquest 2022, ja s’ha inclòs una partida al pressupost per començar-hi a treballar i després de l’estiu s’espera poder presentar tots els detalls del projecte. El nou equipament es vol emplaçar en una zona de la parròquia actualment sense el dinamisme que es voldria que tingués. L’obertura de l’espai de creació ha de ser una de les accions que permeti canviar aquesta realitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending