Escaldes es queda en propietat els nans nadalencs de Pere Moles

El comú havia llogat les figures, deu, per les passades festes, i “vist l’èxit entre el públic”, les ha acabat adquirint a l’empresa Reunió de Papaia per 15.675 euros

Un dels nans a la plaça Coprínceps.
Un dels nans a la plaça Coprínceps. Toni Solanelles

Els nans que durant la passada campanya de Nadal van engalanar alguns punts de la parròquia d’Escaldes quedaran en propietat per al comú. La corporació, que havia llogat les figures, deu en total, com a decoració nadalenca, ha decidit adquirir-les “vist l’èxit de dites figures entre el públic”. El cost és de 15.675 euros i la subministradora i valedora és l’empresa Reunió de Papaia, liderada entre altres pel dissenyador Pere Moles.

La compra la va decidir la junta de govern del comú d’Escaldes en la seva reunió d’aquest dilluns, 31 de gener. La decisió es va adoptar, segons que publica aquest dimecres el BOPA, davant l’oferta de l’empresa Reunió de Papaia per la compra de 10 figures de nans (mides 180x66x66) “que han estat llogades per la decoració nadalenca 2021-2022” i que han assolit un notable “èxit entre el públic”.

Davant la singularitat artística de les figures i en consultes de preus anteriors per la compra d’elements de tipus i format similars només es va obtenir la proposta de l’empresa Reunió de Papaia, per la qual cosa se li ha fet una adjudicació directa. Són 15.675 euros IGI inclòs per a uns nans que es faran servir per la decoració nadalenca i d’altres esdeveniments.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending