Escaldes-Engordany organitza una reunió de poble

El pròxim dilluns, 9 de maig, es tractaran al Prat del Roure els diversos projectes que estan en curs a la parròquia i es respondran els dubtes dels veïns

Els cònsols d'Escaldes-Engordany a la reunió de poble celebrada al setembre.
Els cònsols d'Escaldes-Engordany a la reunió de poble celebrada al setembre.

Al setembre, el comú d’Escaldes-Engordany celebrava la primera reunió de poble després de la pandèmia. Aquest mes de maig, torna a recuperar les trobades amb els ciutadans, per tal de fer-los partícips dels principals projectes que s’estan portant a terme a la parròquia actualment. Tindrà lloc el pròxim dilluns, 9 de maig, a la sala del Prat del Roure, però també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del comú.

La cònsol major d’Escaldes, Rosa Gili, fa uns mesos va remarcar, durant la darrera trobada, la importància de les reunions de poble i de celebrar-les periòdicament. Així, més de mig any després, el comú n’ha convocat una darrera per tal d’explicar tots els projectes que s’estan portant a terme. Actualment, a Escaldes s’estan plantejant diverses obres, com els pisos socials, l’aparcament davant de l’església o la reforma de la llar dels jubilats, entre altres que ja estan en marxa.

Aquestes trobades serveixen perquè els veïns que hi puguin assistir presencialment puguin traslladar als cònsols de forma directa els seus neguits sobre aquells temes que els afecten directament i que consideren adients. A més, també es podrà seguir en temps real a través del canal de YouTube del comú.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending