Escaldes-Engordany organitza un cap de setmana replet d’activitats en família

La iniciativa, que comptarà amb jocs, música, teatre i tallers, començarà el pròxim dissabte i s’allargarà fins al migdia de diumenge

El cartell de la iniciativa 'Petit Cap de Setmana'
El cartell de la iniciativa 'Petit Cap de Setmana' comu d'Escaldes-Engordany

Aprofitant el final de l’estiu i l’inici del curs escolar, el comú d’Escaldes Engordany ha organitzat ‘el Petit Cap de Setmana’, Jocs, música, teatre, tallers i un seguit d’activitats al carrer per gaudir d’un cap de setmana en família. La iniciativa començarà aquest dissabte a les 10:30 del matí i s’allargarà fins al diumenge a la tarda. A més, amb l’objectiu de prevenir els contagis de coronavirus, l’aforament a les activitats serà limitat.

Així doncs, el dissabte del 10:30 a 13:30 hores i de 16:30 a 18:30 de la tarda hi haurà tallers en família al Parc de la Mola, a les 11:30 del matí i a les 17:00 hores, tindrà lloc l’obra de teatre ‘L’adéu de Peter Pan a càrrec de ‘Festuc teatre’ a la sala d'actes del Comú d’Escaldes-Engordany, a les 12:00 del migdia se celebrarà una xerrada per adults, a càrrec de la psicòloga infanto juvenil i artterapeuta, Yolanda Blanco Jiménez, al Comú d’Escaldes-Engordany, i, per últim, a les 19:00 del vespre hi haurà un espectacle per part de Líquid dansa dins l’espai Sabors d’estiu (a l’aparcament de l’església).

Pel que fa al diumenge, a les 10:45 hores i a les 12:00 del migdia ‘l’Estaquirot teatre’ representarà l’obra ‘L’aventura d’avorrir-se’ a la Sala Prat del Roure i, també, a les 11:00 del matí i a les 2:00 hores se celebrarà el taller en família ‘Canta amb el Cor’ als exteriors del Prat del Roure, al carrer Veedors.

Etiquetes

Comentaris

Trending