Escaldes-Engordany fa proves amb un bus per als canvis de circulació a Esteve Albert

Amb la previsió de l’inici de les obres a Fiter i Rossell la pròxima setmana, s’ha comprovat que els vehicles de major grandària podien fer el nou traçat sense cap inconvenient

El autobús que ha fet les proves baixant per l'avinguda Esteve Albert
El autobús que ha fet les proves baixant per l'avinguda Esteve Albert

La primera fase de les obres a l’avinguda Fiter i Rossell s’iniciaran, si res canvia el previst, el pròxim dilluns, 20 de setembre. L’obertura de rasses en aquest tram impedeix totalment la circulació, que es traslladarà al carrer paral·lel, l’Esteve Albert, que fins ara havia sigut d’un únic sentit. Per tant, per poder assegurar que els autobusos, així com els vehicles més grans, poguessin passar sense cap complicació, s’ha fet una primera prova.

A partir de dilluns, els vehicles que baixin per la part alta de Fiter i Rossell, hauran de desviar-se fins a la rotonda darrera de Caldea i, aleshores, baixar per Esteve Albert. Amb els cotxes, segons expliquen des del comú, no hi ha major complicació. Però, amb els autobusos i altres de major grandària s’havia de comprovar que poguessin circular per aquest ‘nou’ tram sense que senyals i altres elements urbans fossin un impediment. Sobretot, s’ha comprovat que puguin accedir a la rotonda de la Dama de Gel de forma segura.

Els cònsols d'Escaldes-Engordany a la reunió de poble celebrada al setembre.

Relacionat

Les dues primeres fases de les obres a Fiter i Rossell es faran aquest any, la tercera esperarà

El comú explica que la prova s’ha pogut fer sense majors problemàtiques, més enllà de la recol·locació d’alguns elements mínims del carrer que podien arribar a ser una dificultat amb la circulació continua. A més, conjuntament amb el servei de transport públic de Govern, s’està estudiant el canvi de localització d’algunes parades d’autobús, de forma que fossin còmodes tant per als vehicles com per a la ciutadania.

WhatsApp Image 2021 09 15 at 11.45.40 (1)
 

 

Comentaris

Trending