Escaldes avalua traslladar el servei de circulació en un edifici a mig fer de l’avinguda del Fener

Gràcies als acords haguts amb la promotora de l’immoble que s’està acabant de fer en la parcel·la que havia ocupat la històrica discoteca ‘Mort qui t’ha Mort’, el comú disposarà d’un espai de mil metres quadrats a la planta baixa

L'edifici que s'està construïnt des de fa temps al xamfrà de l'avinguda del Fener amb el carrer Sant Antoni.
L'edifici que s'està construïnt des de fa temps al xamfrà de l'avinguda del Fener amb el carrer Sant Antoni.

El servei de circulació del comú d’Escaldes podria deixar les instal·lacions que actualment ocupa al carrer Josep Viladomat de la parròquia escaldenca per anar en un edifici, encara acabant-se de construir, al xamfrà entre l’avinguda del Fener i el carrer Sant Antoni. El canvi, evidentment, no seria imminent, però sí que la corporació que actualment lidera Rosa Gili l’està estudiant. Al mateix edifici hi podria anar també el Taller tèxtil i l’Espai vidre que actualment estan en dependències de Caldea.

Aquests dos espais han de marxar sí o sí d’allà on són perquè el termolúdic necessita els punts on estan les dues activitats esmentades per poder tirar endavant el projecte de reforma de l’equipament termal i, sobretot, la construcció d’un hotel a la icònica torre de Caldea. Per això la ubicació de l’avinguda del Fener és plausible. Com també ho pot ser pel departament de circulació. I és que fruit dels acords haguts amb la promotora de l’immoble que s’està acabant de bastir en la parcel·la que al seu dia va ocupar la històrica discoteca ‘Mort qui t’ha Mort’, el comú podrà disposar en aquell edifici d’una planta baixa de mil metres quadrats.

¿I per què podria anar allà el servei de circulació? Doncs perquè l’actual seu està en un espai de lloguer. I la voluntat de l’actual equip comunal és anar liquidant, sempre que es pugui i que la solució alternativa sigui prou bona, aquells arrendaments que puguin ser substituïts per recol·locacions en llocs de propietat com passarà a ser, com s’ha dit, la planta baixa de l’avinguda del Fener. I és que la promotora pagarà en espècies al comú una part del que li tocava abonar en diners per les cessions obligatòries que imposa la llei del sòl i els plans urbanístics.

Comentaris (4)

Trending