Encamp tancarà el centre de la parròquia al trànsit el cap de setmana vinent per l’Spartan

La prova, que preveu portar a Andorra unes 3.500 persones, s’iniciarà divendres amb la recuperació de l’edició infantil i preveu mantenir les alteracions en la circulació interna fins diumenge a la tarda

Una imatge que apareix al cartell promocional de la cursa.
Una imatge que apareix al cartell promocional de la cursa. COMÚ D'ENCAMP

El centre d’Encamp quedarà tancat al trànsit el cap de setmana vinent, de fet des de divendres, arran de la celebració d’una nova edició, la del 2022, de l’Spartan Race. Unes 3.500 persones haurien d’arribar a Andorra arran de la celebració d’aquesta competició, que aixecarà el teló divendres amb la cursa infantil, que es recupera. Les alteracions circulatòries es mantindran fins diumenge a la tarda, i les concrecions dependran dels recorreguts que es vagin fent.

L’avinguda de Joan Martí, des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil, quedarà tancada a la circulació per la cursa des del divendres 10 de juny a les 9.15 hores del matí  fins al diumenge a les 18 hores,  ja que està previst que tota la zona de Sant Miquel aculli vàries proves i l’arribada de totes les curses. Només es permetrà el pas als veïns i vehicles amb abonament a l’aparcament.

Dissabte 11 de juny, des de les 7 h del matí i fins a les 14 h de la tarda estarà tancada la circulació a la carretera CS-210 de Vila,  des de la sortida del poble de vila fins a la collada de Beixalís, per la celebració d’una de les proves en aquest tram. També vinculat a la mobilitat, el comú d’Encamp afegeix el tancament de tres zones d’aparcament: Sant Miquel a partir de dilluns 6 de juny i fins al dia 13 de juny, les Feixes del Funicamp, des del dissabte 4 de juny  i fins al dilluns 13 de juny, i una part de la zona blava de Les Pardines, els dies 11 i 12 de juny, perquè acullen una part de les proves i del material i muntatge per l’esdeveniment.

LA COMPETICIÓ

L’Spartan Race torna els dies 10, 11 i 12 de juny recuperant la versió Spartan Kids el divendres a la tarda i amb nous recorregut en dues de les seves proves emblemàtiques: la Ultra i la Beast. L’esdeveniment esportiu, que es desenvoluparà amb la col·laboració d’Andorra Turisme, es torna a ubicar al centre d’Encamp amb punt de sortida prop de l’antic càmping internacional i totes les arribades a la plaça de Sant Miquel.

spartan kids

Andorra es preparà durant tota la setmana que ve per rebre més de 3.500 participants en la que serà la setena edició d’aquesta prova, totalment consolidada al país, per ser una destinació espectacular i imprescindible per a tots aquells que vulguin gaudir no només de l'esport, sinó també de turisme, natura, gastronomia d'alta muntanya, anar de compres i relaxar els sentits en una de les destinacions més espectaculars dels circuits Spartan.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha explicat que “estem molt contents de tornar a obrir l’estiu amb un esdeveniment que ajuda a hotels, comerços i el sector de la restauració” i ha agraït l’esforç i la col·laboració de tots els veïns d’Encamp per fer possible aquest esdeveniment al centre de la vila “agraïm a tots els veïns la seva col·laboració durant aquests propers dies” ja que només és possible tirar endavant un gran esdeveniment com aquest amb la complicitat i paciència dels veïns que tot i que viuran amb molta intensitat aquests tres dies també tindran algunes molèsties pel tancament d’alguns carrers o aparcaments.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending